Вуна Шарф Како направити лопту

- Sep 11, 2017 -

Вунени шал, иако је то комбинација артефакта, такође је изазвао многе људе да изразе своју неприлику за лоптом. Лопта није "патент" за вунене мараме, али сви производи од вуне имају "погрешну невољу" која воли лопту. Прво, требало би признати да је, због јединствене кривине високог густине кашмирских влакана, нормално је да производи вуне имају феномен лопте, а то није питање квалитете шал.

Пре свега, с једне стране, избегавајте локалну пражњење трења, огрлица за одјећу од оклопа је што је могуће равномјерније тканина, вријеме ношења не би требало бити превише дуго, обратити пажњу на прекидач, алтернативно носити, како би се обновила његова еластичност, како би се избегавајте оштећење влакана. Друго, начин чишћења шал може такође спречити лопту. Може се опрати свиленкастом косом, мало се растворити у води 15 минута, а мјеница може изаћи из воде и опрати меку и мекану шалу. Избегавајте претерано трење на површини шал.

При куповини шал од вуне, људи често пазе на проблем шалове шалице, заправо се лако осећају, воле људе да познају праве вуне шалове вуне које се пиле су нормалне и знају вриједност лечења, на крају, и све материје шал постаје мање или више ће морати да користи стар феномен хабања, ако не може себи приуштити да те воли шал, може се узети у обзир памучном и платном шал.


Inače

Srodni proizvodi

  • Претти Скуаре Силк шалови, Шампон за воћне штампаче, Шал
  • Варм Книтед шалови, Велвет шал за зиму
  • Прилично црне и бијеле зимске мараме за децу
  • Плус Сизе Понцхо, Плетени Пончо са капуљачом
  • Брендови високе стазе, Женски кавбојски шешир, даме Сунчане шешире, пролећни шешири
  • Мали Слам шешир, Сунце шешири за децу