Зашто су кашмирске мараме толико скупе

- Sep 11, 2017 -

Што се тиче кашмира, за већину потрошача, скоро небо висок кашмирски шал отежава разумевање зашто је шал толико скуп. Данас, да видимо зашто је кашмира шал толико племенит.

Кашмир шал је скуп и драгоцен. Шалови Цасхмере су ретки, чинећи свега 0,2% укупних животињских влакана у свету. Кашмир је другачији од вуне, која је обријана од оваца. Овчијој коси може се направити у десетине вунених шалова. Кашмира се узгаја у вањском слоју козе, танак слој финог рунока који је сакривен у корену козјег крзна. Зими је хладно и хладно. Падаће се након топлог пролећа и природно се прилагођава клими. Кашмира мора бити очишћена од коза, а пет косева коса се може направити у кашмарском шалу.

Кашмир шал је скуп, то је скупо. Кашмир качкаваљ квалитетан, стил је јединствен, ретко је имати савршен украс. Шарф од кашмира је као принцеза тсунере, чишћење, пеглање, складиштење је неопходно, мало помало, лако је принцеза нестати. Чиста кашмирска марама је мекана и удобна и лагана и лагана за топло. Ријетка је и драгоцена по сопственом праву, са строгим процесом и високом ценом. То је такође гаранција специјалног искуства и високог квалитета.


Inače

Srodni proizvodi

  • Модне фолије за штампу шалови за прољеће и љето
  • Претти Скуаре Силк шалови, Шампон за воћне штампаче, Шал
  • Варм Книтед шалови, Велвет шал за зиму
  • Црно-бијеле вуне Понцхо Цапе
  • Модни пончо са црном чипком, обојеном боје или зебра Принт Понцхо
  • Страв Цовбои Хатсор Флоппи Слама Сун Хат или Фаффиа Слам Хат за жене