Каква врста шал је свилени шал

- Sep 11, 2017 -

Свила се зове "фибре куеен", са својим јединственим шармом од стране древних људи свих узраста. Свила, протеинско влакно, свилени фиброин садржи 18 врста корисних амино киселина, може помоћи кожи да одржи површину метаболизма липидне мембране, може задржати кожу влажном и глатком. Свилени шал се односи на свилу као обраду сировина и производњу шалова. Данас свилене мараме нису само драгоцени и изузетни украси, већ су представљени драгоцени поклони пријатеља и породице. Наравно, свилене мараме су танке и лепе, жене могу носити да повећају бесконачни шарм.


Многи пријатељи не могу рећи свилени материјал шал и карактеристике проблема. Свила Мулберри шифон је такође свила? Свила је само колективно. Према перформансама и процесу тканине различито, и подијељено у многе врсте. Сваки од њих има другачији карактер, било да је глатко или вертикално, а тканина може бити мало другачија, али се не подржава карактеристике елегантног свјетла шал. Према потребама одговарајућег свиленог шалма, не морају се заобићи у коју врсту боље свилених шалова.

Танак свилени шал, танки свилени шал може вам дати невероватно љето. Било да је елегантан, штампан или уметнички асортиман дечјег шал, све док га ухватите, и одмах постане најатрактивнија елегантна жена. Не волите обичне воље, волите ову текстуру и танке, можете лако освежити са модним степеницама свилених марама, не само да се свакодневно може користити, већ је потребно сликати одмор.


Inače

Srodni proizvodi

  • Шарени шал за жене као што су црвени шал, црни шал и љубичасти шал
  • Претти Скуаре Силк шалови, Шампон за воћне штампаче, Шал
  • Прилично плетени шал, обичан црни шал за зиму
  • Прилично црне и бијеле зимске мараме за децу
  • Хиг Куалити Блацк Вевет, Црвена Пончо одећа за лето
  • Мали Слам шешир, Сунце шешири за децу