Како умијеш велвет шал

- Sep 11, 2017 -

Шалови имају различите стилове и различите улоге у свакодневном животу. Зими се шал обично користи за топло, а служи и као декорација. У другим сезонама је видљивије и другачије приказивање јединственог шарма појединца.

Постоје различити материјали из мараме, попут свиле, вуне, сомота и тако даље. Сада велвет шал постаје све популарнији шал, али знате ли једноставно али важно питање? Ово је начин прања велветеен шал. Овде ћете сазнати како да опере велветеен шал.

Ми то знамо, ако се брусена роба не испере правилно, одећа се лако деформира, смањила је плочу, изгубила еластичност, а још више је да сруше виле, утичу на меку и пухасту. Ако је фланелетна шала прљава, прво се може хладити у хладној води, а затим у топлу воду, додати детерџентно мијешати прање, поново гласати на истој температури чисте воде која се пере неколико пута, коначно ставити мало сирће у хладну воду, уђите 1 минут или тако, подигнете руком, са сувим кантом осушите или користите руку нежно окревајте суво, осушите у хладу. Након сушења, лагано прочетите меком четком. На тај начин велветеен велвет је пухаст и пухаст, а његов сјај се не смањује.

Када истовремено пере треба мало пажње обратити пажњу на воду која се користи за превелику температуру, у супротном лако је шал постати тврд.


Inače

Srodni proizvodi

  • Мушки чврсти црни шал, шарф црне чипке, шал марама од камила или Шарф за штампу Зебра за жене
  • Лепа везена вуна, вискоза, кашмир, памучни шал
  • Плажа Пинк Понцхос за девојку
  • Леопард Принт Понцхо, Понцхо за животиње, Вечерњи Пончо покривају
  • Популер Папер Страв Западни сламови шешири за Спринт и лето
  • Мали Слам шешир, Сунце шешири за децу