Како купити свилене шалове

- Sep 11, 2017 -

Свилене шалове, баш као што то подразумева, су свилене свиле, туссах свила, свилено рицинус, касава као сировина за производњу свиле шал, ретка мода, такође су виши поклони за породицу и пријатеље.

Метода процене материјала свиле шал

1 метод идентификације

Кинеске свиле и сатени имплементирају ТонгИиПин састављену од пет цифара, ова 5 цифара са леве 1 цифре представља текстуру тканине, тканину комплетне праве свиле (укључују свилену свилу, свилену свилену) за "1", тканине од влакана од 2 " тканина је "3", туссах свилена тканина као "4", раион тканина као "5". Према схватању, увозни свилени сатен који се тренутно продаје на тржишту нема чисте свилене тканине, као што су георгетте, мекана газа, зрнасте зрно, ово су хемијске влакна, тако да увозна свила и сатен немају јединствени чланак број.

2 метод идентификације цена

Цена свилене мараме је приближно двоструко већа од хемијских влакана и свилених сатена. Лустер, осећај је метод идентификације: узорак раздвојеног приказа изгледа, перформансе апсорпције светлости свиле, не могу приуштити да изгледају глатко огледало, тихо и укусно постављено и неупадљиво, бисерно свјетло, осећај је нежан и елегантан, свила је блиска, може имају боре руком, већу чистоћу, добар осјећај свиле са већом густином; Иако је свилена тканина уклоњена и обрађена, она има мекан осећај, али је тамна и нема бисерног сјаја. Хемијска влакна крпица сјајан, блистави, осећај је теже. Свилени производ благо огреба осећај, два слоја трења тканине ће произвести звук "свиле Минг", а остале тканине сировине немају.

3 метод сагоревања

Дио предива је спаљен, свила није видљива ватра, мирис сагоревања косе, свиленкасто сива у црним честицама, може се ручно руком; Лажна свила испуњава ватру и има пластични мирис. Роб ватре ће напустити тврду љепило. Стопа скупљања чисте свиле је висока, купити готов производ да бирају већу од стварне потражње. Спецификација је одговарајућа. Међутим, ако изаберете чисту свилену високог квалитета, боље је да се осуши.


Inače

Srodni proizvodi

  • Модне фолије за штампу шалови за прољеће и љето
  • Варм Книтед шалови, Велвет шал за зиму
  • Страв Цовбои Хатсор Флоппи Слама Сун Хат или Фаффиа Слам Хат за жене
  • Женске капуте са сламом из Панаме са равном бромом сламом, широким брим хладним шеширима.
  • Мали Слам шешир, Сунце шешири за децу
  • Мода популарни ПУ ремен, кожни појас за средњу