Желите знати шта одређује цијену вунене шал?

- Sep 11, 2017 -

Вуна шарф цена је врло висок трошковни учинак, стил је разноврстан, модеран модеран, топлина је добра, осећај је мекана, дубоко вољена од људи.

Квалитет чистог вуна шал зависи од извора вуне и броја флека, у зависности од цене шал вуне. Високе квалитете марамице коштају стотине долара и лоше квалитете.

На разликама у области производње вуне које су добре у свету водеће вуне за Аустралију, 60% светске производње вуне и домаћих произвођача за аустралијску вуну је скупо, највише користи јефтина домаћа вуна у Иннер Монголији, Аустралија је позната по својој вуној за своју висока влакнаста густина, добра коса, цена је 10 пута већа од домаће вуне, приликом куповине, молимо потражите аустралијску вуну, цена ће бити већа, задржавање топлине је боље.

На вунама су фактори који су користили квалитет вуне, рекли су да је вуна виша, што је већи број, исто стање текстилне технологије, фина вуна, јака држаћа сила, али је плетење танко, тако да опћа танка вуна користи високу бројање вуне, вуна је груба, тканина је густа, што је већи број, то је већа цена, обратите пажњу на куповину бројчане вуне, не купујте бројне високе вуне шал.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Модне фолије за штампу шалови за прољеће и љето
  • Врло мекана животињска штампа Шал, Лепоард Штампа, Стар Принт Шал
  • Прилично плетени шал, обичан црни шал за зиму
  • Плус Сизе Понцхо, Плетени Пончо са капуљачом
  • Страв Цовбои Хатсор Флоппи Слама Сун Хат или Фаффиа Слам Хат за жене
  • Федора шешир, капе за плажу, сламе торбе, сиве капе, овде Бреезе Фасхон