Савети за одржавање љетног шарфа

- Sep 11, 2017 -

На хиљаде женских украса, а свилени шал један је од најважнијих. Чак иу "љубави црвене љубави наоружане", у неутралном сивом, плавом, зеленом, чврсту око врата свилених шалова такође играју улогу њеног "меи", колико жена чини мање од остатка аутомобила, много и нежан. Али ипак, класа декорације шал је заиста лоша и сиромашна за ову генерацију у доби од 30 година, а за већину жена, стварно је постала приступачна. Вањскотрговински шалови произвођачи вас сада науче како очувати своје свилене шалове.

Меморандум о одржавању свилених марама

1. Свилени шал може да произведе жигосани знак, тако да је то најбољи начин да држите вешалице за одјећу када их не користите.

2. Када присуствујете банкету и другим великим приликама, шал може учинити да изгледате сјајније, али не смијете прскати парфем или прах меда директно на шал.

3. Свилени пешкир не може издржати трење, када се користи, не често везује чвор у истом делу, иначе ће изгубити сјај или играти лопту.

4. Држите свилени пешкир сувим и избегавајте директан контакт с репелентом за инсекте. Желите да се бавите прљавштином или спотом на свиленом пешкару, препоручите да пошаљете реномираног професионалног хемијског чишћења и детаљно упознате са ситуацијом (како се смањити прљавштина, загадити време, без обзира да ли се рукује итд.).

5. Када свилени шал има боре, може се пеглити на обрнутој мат.

6. Разлог свиленог жућка је узрокован због свиленог материјала, а не због неправилног начина прања или одржавања, али због дуготрајног осветљења ултраљубичастог или лампеја, тако да је спречавање метода свиленог жутљења далеко од свјетлости.

7. Глатка структура свиле, мекана, али рањива за кукање пранг мана, појавила се ситуација, користећи позиционирану на дијелу полако поравнавајући, након што се врати у своје првобитно стање, завршити дизајн са гвожђем.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Прилично плетени шал, обичан црни шал за зиму
  • Лепа везена вуна, вискоза, кашмир, памучни шал
  • Леопард Принт Понцхо, Понцхо за животиње, Вечерњи Пончо покривају
  • Панама Федора Хат за мушкарце или Менс Виде Брим Шешири
  • Нови дизајн, слама Федора Фелт шешир, кравље шешириће, капа, слама Федора за мушке зимске капе
  • Мода популарни ПУ ремен, кожни појас за средњу