Шал је различит на различите начине

- Sep 11, 2017 -

Шал од вуне треба да пере професионално неутрални детерџент. Лако се носити, не превише тешко за прање, да уклоните накит на ваше руке. Време прања руку и дехидрације није предуго, не сушење, само природно сушење ваздуха. Шал кашмира је погодан за прање руку помоћу неутралног детерџента или специјалног детерџента вуне. Када переш, избегавајте нокте, украсе и друге оштре предмете за повлачење, време дехидрације треба бити кратко, након прања, ставити на вентилираном месту да се шири до суше. Било је хладно, а шал постао неопходно за грејање. Најбоље је опрати шал пре но што га носите. Различити материјали имају различите шалове и различите методе прања.

Памучни шал се може опрати ручним прањем након што је намочен детерџентом. Ако желите да осушите, можете оставити торбу за прање веша да се осуши у машини за прање веша.

Плетени хемијски шал није потребан наматити пре прања након што се детерџент разриједи топлом водом, директним прањем, дехидратацијом, сушењем ваздуха.

Свилени шал мора бити одабран за неутралну свилену косу за прање руку, не може користити алкални детерџент, сапун или прах за прање, након прања, нема сјаја, чак ни боја фаде. Дехидратација се лако уклања, осуши на ваздуху, избегава излагање.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Прилично плетени шал, обичан црни шал за зиму
  • Лепа везена вуна, вискоза, кашмир, памучни шал
  • Плажа Пинк Понцхос за девојку
  • Леопард Принт Понцхо, Понцхо за животиње, Вечерњи Пончо покривају
  • Црно-бијеле вуне Понцхо Цапе
  • Нови дизајн, слама Федора Фелт шешир, кравље шешириће, капа, слама Федора за мушке зимске капе