Једноставан и стилски геометријски шал

- Sep 11, 2017 -

Једноставна и модерна геометрија шал геометријског стила је основа за моделовање свега. Дизајн одеће је носилац људског духовног и материјалног, геометријски дизајн је изведен од древних, свједочи о развоју људске цивилизације, геометријски дизајн рационалне употребе је основа дизајнерске вјештине, пошто се растопи у носивој умјетности, више очи, сјајне!

Шал геометријског стила уведен од стране текстила Лонгкианг има сјајну тактилност и фину селекцију тканина, што указује на висок укус и племенити идентитет. Геометријски стил ниске и атмосферске, одговара темпераменту урбане лепоте. Једноставни геометријски узорак се разликује од традиционалног узорка, има нови временски дух и уговорени темперамент.

Горњи геометријски шал се примјењује само на најједноставнији дијамантски облик, прва развијена савремена дизајнерска школа за школовање Баухауса која предлаже мање је модерније дизајнерско размишљање. Дизајнери Лонгкианг имају висок квалитет боја и материјала, како би постигли мање конкурентни ефекат. Дакле, наизглед једноставан геометријски облик је савршена апликација за облик, боју и текстуру.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Модне фолије за штампу шалови за прољеће и љето
  • Варм Книтед шалови, Велвет шал за зиму
  • Страв Цовбои Хатсор Флоппи Слама Сун Хат или Фаффиа Слам Хат за жене
  • Брендови високе стазе, Женски кавбојски шешир, даме Сунчане шешире, пролећни шешири
  • Федора шешир, капе за плажу, сламе торбе, сиве капе, овде Бреезе Фасхон
  • Мода популарни ПУ ремен, кожни појас за средњу