Имитација модног кашмирског мода

- Sep 11, 2017 -

Капа има дугу историју, од суи династије (581-618) до развоја неке врсте одеће, око врату недељно, ношена на рамену. Кинг династијом (1644-1911), шал је проширен на све слојеве друштва, посебно када је реч о браку, који је постао неопходна одјећа за младе жене. Касније, шал се носио у доби године или када је био ожењен. Облик шал је углавном "постављен" и трака. Капица је направљена од два слоја висећих облака, од којих је сваки везен цветовима или птицама, или везеним причама. Леп шал траје дуго времена да се везује, а његова израда је дивна.

"Емперор Зхен Хуан" раније у Бурберри2016 прољеће и љето на великој представи оштрих моделова шалова освојила је похвале о модерним особама у земљи и иностранству, али је њен шал одувек био велики популарни колокацијски модни укус, а не само елегантан, такође је врло згодан и џокер.

Говорећи о шаловима, најцењенији је кашмирски шал, али цена шал од 100% чистог кашмира је скупа, а већина људи више воли да бира имитацију шалова кашмира. Материјал имитације кашмира шал је бројан, свила је вучена вуна је цијена цијена краљице, било да је квалитет или цијена супериорнији.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Шарени шал за жене као што су црвени шал, црни шал и љубичасти шал
  • Варм Книтед шалови, Велвет шал за зиму
  • Хиг Куалити Блацк Вевет, Црвена Пончо одећа за лето
  • Дуги памук или свиленкасти пончо завити
  • Мали Слам шешир, Сунце шешири за децу
  • Мода популарни ПУ ремен, кожни појас за средњу